fbpx
0

Korpa

 x 

Vaša korpa je trenutno prazna.

Otpočnite kupovinu

Pored veoma razrađene veleprodaje, odlično snabdevenog maloprodajnog objekta, Hygiene System MNE d.o.o. svojim cenjenim klijentima nudi i jednu od najvećih Internet prodavnica na prostorima Crne Gore.

U istoj možete pronaći sve artikle iz ponude Hygiene Systems-a. Svaki proizvod sadrži opis, propratne slike, cene i ono što je najbitnije, online poručivanje. Na taj način, iz Vaše fotelje možete poručiti sve proizvode i sačekati da Vam ih kurirska služba i dostavi po simboličnoj ceni na željenu adresu.

Ovim načinom ponude i prodaje proizvoda, Hygiene Systems MNE d.o.o. je lider na crnogorskom tržištu u oblasti higijene. Svakako, ukoliko želite, možete posetiti i naš maloprodajni objekat i lično se uveriti u kvalitet proizvoda.

Hygiene System d.o.o. garantuje svojim kupcima da su informacije dostupne putem Online Shop-a o svakom proizvodu verodostojne. Ukoliko Vas interesuju dodatni detalji o samim proizvodima uvek možete kontaktirati naš korisnički centar i zatražiti savet našeg stručnog tima.

Dolaskom PayPal servisa na teritoriju Crne Gore, otvara se unapređivanje internet prodaje, koju će Hygiene Systems MNE d.o.o. zasigurno i ispratiti.

Kako možete obaviti proces kupovine i šta je potrebno kako bi ste uspešno obavili kupovinu putem našeg sajta možete pogledati ovde.
 

Tagovi

Najprodavaniji

Novosti

Osvojite vaučer u vrednosti od 50 EUR * za kupovinu naših proizvoda
captcha