fbpx
0

Korpa

 x 

Vaša korpa je trenutno prazna.

Otpočnite kupovinu
hygiene system novosti

Budite u toku

novosti koje smo pripremili za Vas


U ponudi Hygiene Systems MNE d.o.o. nalaze se i stalci za dezinfekciju, od pleksiglasa i metala, sa jednostavnim doziranjem pomoću lakta.


Higijena i dezinfekcija ruku su veoma bitni za održavanje zdravstvenog stanja svakog od nas. Novi higijenski standardi definišu povišeni nivo opreznosti u različitim prostorima sa niskom, srednjom ili visokom frekvencijom ljudi. Preventivne mere definišu da sredstva za dezinfekciju moraju biti dostupna u takvim prostorima.

Kompleti sadrže, stalke za dezinfekciju od pleksiglasa ili metala sa jednostavnim doziranjem pomoću lakta će zasigurno pomoći u ostvarivanju tog cilja. Stabilnost postolja obezbeđena je velikom potpornom površinom od gume. Na vrhu stalka je ploča izrađena od čistog pleksiglasa ili metala sa namenom postolja i držača papira A4 formata.

Beli dozer napravljen od tvrde plastike, veoma otporan i antistatičan. Upotpunjuje se sredstvom za dezinfekciju koje se dozira pritiskom lakta na ručicu.
Mogućnost podesivog doziranja: 0,7ml, 1ml ili 1,5 ml po pritisku. Potpuna kontrola potrošnje vrši se kroz transparentno staklo.

Zaštitna tacna za stalke, produžena sa predefinisamim rupama za zavrtnje na postolju od pleksiglasa. 

Više detalja o samim proizvodima možete pronaći u našoj internet prodavnici.

Poslednje iz rubrike

Asortiman

Osvojite vaučer u vrednosti od 50 EUR * za kupovinu naših proizvoda
captcha